Bevezető
Bemutatkozás
Családi apartman
Kertre néző apartman
Kék apartman
Západný apartmán
Kétszemélyes szoba
Kuchyňa
Biologické kúpacie jazierko
Spoločenská miestnosť
Fotogaléria
Játszótér
Látnivalók
Elérhetőség


Várható időjárás
www.meteo.sk

Parasztbirtok „U Tlačiarov“

Talán felteszik a kérdést, hogy mi ez a különös név. Nagyon egyszerű oka van. Itt, ebben a házban készítették egykor elődeink a kékfestő anyagokat. Habár senki sincs már közöttünk, aki erre emlékezne, de a család neve fennmaradt.Tlac    Tlac
kékfestés

"U tlačiarov" parasztbirtok egy olyan szálláshely, melyet az egykori szérű alapjaira liptói stílusban építettünk hozzá a családi házhoz. Arra törekedtünk, hogy az új épület kívülről a szérű eredeti stílusát tükrözze, és ugyanakkor kényelmes, otthonos szálláshelyül szolgáljon.

Dom     Dom     Dom     Dom

A létesítményben négy szoba van, ebből 3 apartman jellegű. Minden szobának saját fürdőszobája van zuhanyozóval és WC-vel. A szálláshoz még egy kis kávézó tartozik bárral, mely lehetővé teszi a kellemes családias összejöveteleket, nemdohányzó környezetben, nyáron a teraszon is. Télen a dohányzók részére fenntartott helyek vannak a zárt parasztudvarban. Az „U Tlačiarov” parasztbirtok szeretettel vár minden vendéget a táj stílusában és mindennel, ami ehhez hozzátartozik. A ház mellett egy csodálatos nagy kert található. Nyáron itt a szabad tűz mellett lehet üldögélni vagy akár grillezni is.

Zahrada     Zahrada     Zahrada
nyáron

Zahrada     Zahrada     Zahrada
télen

Azok, akik a városban élnek és eddig még nem volt lehetőségük arra, hogy kipróbálják a vidéki életet, most, ha kedvük tartja, kipróbálhatják a különböző, szokásos paraszti munkákat, mint pl. a favágást, szénagereblyézést, kosárfonást, a háziállatok etetését és gondozását. Szívesen várjuk a gyermekes családokat, mert a parasztgazdasághoz kutyák, macskák, birkák, nyulak és később talán kacsák, libák, tyúkok és lovak is tartoznak majd, akiket a gyerekek nagyon szeretnek.

Zvierata     Zvierata     Zvierata    
Zvierata     Zvierata
állataink

Kiegészítő szolgáltatásként kínálunk szálláslehetőséget a kutyával érkezőknek, gyermekágykölcsönzést, idegenvezetési- és fordítási szolgáltatásokat, mézeladást, napozóágyak kölcsönzését vagy figyelembe vesszük az Önök ötleteit és kezdeményezéseit. Főszezonon kívül létesítményünk ideális kisebb szemináriumok vagy work shopok, illetve családi összejövetelek céljára. Abban az esetben, ha homogén csoportról van szó (munkahelyi kollégák, családtagok) akkor 20 főt tudunk elszállásolni. Ebben az esetben ki tudjuk nyitni a kávézót, és átalakíthatjuk konferencia teremmé, vagy berendezhetjük családi összejövetelek céljára.

 
©2005-2013 All rights reserved
Partneri: Ubytovanie Nízke Tatry   Ubytovanie Liptov   Dovolenka na Slovensku   www.LastMinute.sk   www.NetTravel.cz   www.taxiliptov.szm.sk   ubytovanie   Ubytovanie na Slovensku